≈ۣۜČʌ√ʌ

≈ۣۜČʌ√ʌ
قالب وبلاگ
نويسندگان

از آنجايي که در محصولاتي همچون همبرگرها و برخي کباب لقمه‌ها از روش انجماد براي ماندگاري و جلوگيري از فساد استفاده مي‌شود، اصولاً نگهدارنده‌ها کاربرد ندارند، ولي در اين نوع فرآورده‌ها مدت زمان نگهداري هم کمتر است.
حد مجاز استعمال "نيتريت" در سوسيس و کالباس حدود 120 پي‌.پي‌.‌ام يا قسمت در ميليون است.

به دليل واکنش و ترکيب احتمالي نيتريت با آمين‌ها (مواد موجود در گوشت) موادي تحت عنوان "نيتروزامين‌ها" پديد مي‌آيند که سرطان‌زا شناخته شده اند. اين واکنش تحت تاثير ميکروب‌هاي روده و در شرايط اسيدي و حرارت بالا تسهيل مي‌شود. البته آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در اين فرآورده‌ها، تا حدودي از عوارض احتمالي نيتريت در اثر استفاده بي‌رويه خواهند کاست.

به دانشجويان و شاغلين غيربومي توصيه مي‌شود اگر به دليل دوري از خانواده مجبور به استفاده ي بيشتر از اين محصولات هستند، مصرف سبزيجات و ميوه‌هاي تازه را فراموش نکنند.


نکات بهداشتي هنگام خريد و مصرف سوسيس و کالباس

- ميزان مصرف اين فرآورده‌هاي گوشتي بايد مشخص باشد، يعني زياده روي نکنيد.

- هميشه در خريد فرآورده‌هاي گوشتي به تاريخ توليد و انقضا، علامت استاندارد و پروانه بهداشتي محصول دقت کنيد و از مراکز معتبر خريداري کنيد.

- دقت کنيد پوشش محصولات و به ويژه سوسيس، پاره يا چروکيده نباشد.

- در هنگام طبخ يا سرو سوسيس و کالباس، به قوام، رنگ و بوي آن دقت کنيد. لزج بودن نشانه خوبي نيست.

- کالباس يا ژامبون را به اندازه ي مصرف يک يا دو وعده بخريد، زيرا نبايد به مدت طولاني آن را نگه ‌داشت.

- يکي از مشخصات فرآورده‌ي گوشتي مطلوب، مي‌تواند درصد گوشت آن باشد. مطمئناً درصد گوشت بالا در کيفيت محصول تاثيرگذار خواهد بود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 15 / 10 / 1390برچسب:, ] [ 11:34 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]
.:

درباره وبلاگ

امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خرید بک لینک
با کليک بر روي +1 ما را در گوگل حمایت کنيد