به گزارش روزنامه دیلی میل، بررسیها نشان داد: داوطلبانی که هر لقمه خود را 40 بار میجوند در مقایسه با گروهی که فقط 15 بار این کار را انجام میدهند، میتوانند 12 درصد کمتر غذا بخورند.
به نظر میرسد جویدن غذا به مدت طولانیتر در واقع فرصت رسیدن سیگنالهای سیری به مغز را افزایش میدهد. این سیگنالها به مغز میروند تا به آن پیغام دهند که معده پر شده است. به علاوه خوب جویدن غذا میزان ترشح هورمون گرسنگی موسوم به هورمون«گرلین» را کاهش میدهد و به این ترتیب احساس سیری در انسان بیشتر میشود.
نظرات شما عزیزان: