≈ۣۜČʌ√ʌ | ||
|
آبله مرغان بیماری عفونی شایع دوران كودكی است . دوره نهفتگی بیماری (زمان ورود عامل بیماری زا تا زمان بروز علائم)14 تا 21 روز بوده و علائم خفیف و سبكی دارد. برخی از بیماران ممكن است سردرد و تب خفیفی داشته باشند، در حالی كه در اغلب موارد ، علامت خاصی به جز ضایعات پوستی خارش دار دیده نمی شود. ضایعات جلدی بیماری اغلب نقاط بدن را پوشانده و حتی ممكن است در دهان، مقعد یا حتی داخل گوش هم ایجاد شوند. این ضایعات به صورت دانه های كوچك ظاهرشده و خیلی سریع به تاولهای كوچك خارش دار تبدیل می شوند . تا زمانی كه این ضایعات جلدی وجود دارند كودك آلوده بوده و می تواند بیماری را انتقال دهد. در صورتی كه بیمار ضایعات جلدی را به شدت بخاراند جای این ضایعات به صورت فرورفتگی های كوچك در سطح پوست می ماند. آبله مرغان بیماری چندان جدی نیست. هرچند در برخی موارد می تواند باعث التهاب بافت مغز ( انسفالیت ) یا درگیری كبد ( بیماریReye) شود. نخستین اقداماتی كه شما می توانید انجام دهید: برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب برخی خانواده ها غذای مانده را در فریزر می گذارند در حالی كه در تمامی منابع علمی این موضوع آمده كه پس مانده غذا را نباید فریز كرد و حداكثر تا 48 ساعت می توان آن را در یخچال نگه داشت. غذای مانده ارزش غذایی كمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممكن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود. در عصر ما نیز بسیاری از متخصصان تغذیه تأكید دارند كه این خوراكی طبیعی و مقوی در تقویت بدن و افزایش سطح انرژی آن نقش قابل ملاحظه ای دارد. آنها می گویند مصرف یك قاشق عسل طبیعی و تصفیه نشده قبل از خواب می تواند عملكرد مغز را تقویت كند. به علاوه عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باكتریالی، هم از داخل و هم از بیرون به بازسازی و ترمیم بافت های بدن كمك كند و تأثیر شفابخش در بهبود زخم ها دارد. به گزارش روزنامه دیلی میل، سرماخوردگی ها بر اثر فعالیت ویروس ها بروز می كنند و عسل هم یك ماده ضدویروسی طبیعی است. متخصصان كالج پزشكی پنسیلوانیا در یك مطالعه جدید دریافته اند كه تأثیر یك قاشق عسل طبیعی برای مقابله با سرماخوردگی از داروهای معمول كه برای درمان این بیماری تجویز می شوند بیشتر است. بنابراین گزارش، عسل از باكتری های مفید روده حمایت می كند، به پروسه هضم غذا كمك می كند و برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریك پذیر مفید است. نتایج بررسی های قبلی نیز نشان داده است كه مصرف دو قاشق چای خوری سه نوبت در روز برای درمان زخم های گوارشی مؤثر است. متخصصان تغذيه در آمريكا تاكيد كردند خوردن ميان وعده بين صبحانه و ناهار، تمام زحمات شما را براي كم كردن وزنتان، هدر ميدهد. اين متخصصان ميگويند زناني كه رژيم لاغري دارند اگر بين وعده صبحانه و ناهار يك نوبت يا بيشتر ميان وعده بخورند، موفق نميشوند وزن خود را به حد مطلوبي كاهش دهند در حالي كه حذف كردن اين ميان وعده، تاثير قابل ملاحظهاي در كمك به كاهش وزن دارد. دكتر آن مك تييرنان از كارشناسان تغذيه و لاغري در مركز سرطان فرد هوچينسون با مطالعه روي 123 زن 50 تا 75 ساله كه دچار چاقي يا اضافه وزن بودند به اين نتايج دست يافتهاند. به گزارش يونايتدپرس، نتايج اين بررسي كه قرار است در مجله انجمن ديابت آمريكا منتشر شود حاكيست زناني كه در وعده صبحانه، غذاهاي سالم را انتخاب ميكنند و تا ناهار نيز چيزي نميخورند، موفق ميشوند بيش از 11 درصد وزن خود را كاهش دهند. شاید بدانید که قهوه، غذاهای تند، مرکبات و غیره باعث سوزش و اسیدی شدن معده میشوند. هضم غذا سوزش معده یکی از مشکلاتی است که برای بیشتر افراد پیش میآید. حتماً میدانید که نوع تغذیه و عادتهای غذایی روی این مسئله تأثیر میگذارد. در این مقاله شما را با این مواد غذایی آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
اولین قدم برای تسکین سوزش معده کاهش مصرف غذاهای خیلی چرب است. مواد چرب باعث کاهش دینامیک عضلهای میشود که وظیفه دارد نگذارد مواد غذایی از داخل معده دوباره به سمت مری برود. در واقع بازگشت غذا به سمت مری باعث سوزش معده میشود. مواد غذایی خیلی چرب دیر هضم هستند و به مدت بیشتری در معده باقی میمانند، بنابراین احتمال ترش کردن معده را افزایش میدهند. توصیه میکنیم مصرف مواد غذاییِ حاوی چربیهای اشباع شده مثل کره، گوشت قرمز، سوسیس و کالباس یا سیب زمینی سرخ کرده را کاهش دهید. در عوض مواد غذایی سرشار از پروتئین کم چرب میل کنید. به عنوان مثال گوشت مرغ بدون پوست، ماهی، سبزیجات خشک یا ماست کم چرب میل کنید. همچنین باید بدانید که روغن کلزا که سرشار از امگا 3 است نیز با التهابهای ناشی از برگشت غذا به مری مقابله میکند.
نقطهی مشترک این سه مادهی غذایی در وجود موادی به نام متیل گزانتین است. این مواد، به عنوان آرام بخش عضلات عمل میکند. برای همین در کار دریچهی بین مری و معده که وظیفهی ممانعت از ورود غذا به مری را دارد اختلال ایجاد میکند. به این حالت Gastroesophageal Reflux Disease) RGO) یعنی رفلکس معده میگویند. برای همین باید در مصرف مواد غذایی حاوی متیل گزانتین پرهیز کرد. از طرف دیگر نوشیدن قهوه باعث بالا رفتن استرس میشود و استرس نیز یکی از عوامل تشدید کنندهی رفلکس معده RGO محسوب میشود. بازگشت غذا به سمت مری باعث سوزش معده میشود. مواد غذایی خیلی چرب دیر هضم هستند و به مدت بیشتری در معده باقی میمانند، بنابراین احتمال ترش کردن معده را افزایش میدهند توصیه میکنیم به جای شکلاتهای سفید و خامهای، شکلات سیاه مرغوب میل کنید. تا جایی که میتوانید مصرف چای و قهوه را کاهش داده به جای آن از عرق کاسنی یا دم کردههای ملایم دیگر استفاده کنید. در مصرف شیر نیز دقت کنید. اگر سوزش معده دارید باید بدانید که نوشیدن شیر زیاد، مشکل را تشدید میکند. درست است که شیر در کوتاه مدت سوزش معده را تسکین میدهد اما باید بدانید که در طولانی مدت باعث افزایش ترشحات معده شده و آنرا اسیدی میکند. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب دکتر متخصص گیاهان دارویی با بیان اینکه فصل پاییز دارای طبیعتی سرد و خشک است و باید بدن را با این هوا وفق داد، اظهار کرد: در فصل پاییز هر روز چای نعنا بنوشید. هادی گلزاری مکمل در گفت وگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: در فصل پاییز انرژی بدن رو به تحلیل رفته همچنین بیماریهای سودا مانند آرتروز و بیماریهای پوستی در این فصل در افراد سوداوی مزاج بروز میکند. وی اظهار کرد: توصیه میشود در این فصل، از مصرف زیاد مواد غذایی مانند بادمجان و برنج که دارای طبیعت سرد و خشک هستند خودداری شود. گلزاری اضافه کرد: در مقابل مصرف گوشت گوسفند، خشکبار و تنقلات از جمله گردو و بادام به علت دارا بودن طبیعت گرم و بدست آوردن انرژی و رطوبت از دست رفته بدن مورد تاکید قرار گرفته است. وی عنوان کرد: مصرف مخلوط آب و عسل با لیمو و همچنین چای نعنا در پاییز علاوه بر تقویت قوای جسمی و سیستم دفاعی بدن در درمان سرماخوردگی نیز موثر است. وی در پایان تصریح کرد: استفاده از روغن کنجد و روغن بادام برای پیشانی، گونهها و ملاج (فاصله یک وجب از نوک بینی تا وسط سر) برای تقویت پوست در این فصل تاثیرگذار است. افرادی که خوب غذا می خورند، در میان شادترین افراد کره زمین جای می گیرند. با خلق و خوی خوب غذا بپزید و غذا بخورید. هنگامی که در حال خوردن غذایی هستید، مواد موجود در مواد غذایی جذب جریان خون شما می شوند. اگر این وعده ی غذایی سالم باشد، بدن شما از تمام مواد مغذی موجود در آن بهره می برد. آنچه که می خورید بر خلق و خو و انرژی جسمی و روانی تان تاثیر می گذارد. بسیاری از ما آنقدر در این زندگی سریع غرق شده ایم، که شاد زندگی کردن را فراموش کرده ایم؛ آنقدر اضطراب داریم که آرام بودن را فراموش کرده ایم؛ آنقدر نگرانیم که از سالم بودن دور شده ایم؛ از خوشحال بودن ناراحت می شویم؛ از دوست داشتن دیگران می ترسیم؛ و همدردی را مثبت نمی دانیم. آیا بخشی از وجود خود را به گسترش شادی در این زمین اختصاص می دهید؟ ما واقعا به آن نیاز داریم. تنها زمانی که از بودن در این لحظه لذت ببرید، می فهمید چرا آن را زمان حال می دانند و می نامند. از امروز، از زمان حال، لذت ببرید؛ زمان حال به شما می گوید، شاد باشید و بخندید. به گزارش سلامت نیوز به نقل از نیویورک پست، مطالعه ای که به تازگی در بریتانیا انجام شده است، نشان داده که اختصاص زمانی برای گذراندن با خانواده، انسان را شاد و خوشحال می سازد؛ به عنوان مثال، پختن و خوردن یک غذای خانگی با همدیگر. کمی آرام زندگی کنید، با خانواده و دوستان بنشیند و با شادی غذا بخورید. خانواده های محکم و شبکه های اجتماعی، موجب افزایش شادی در انسان ها می شود. افرادی که خوب غذا می خورند، در میان شادترین افراد کره زمین جای می گیرند. با خلق و خوی خوب غذا بپزید و غذا بخورید. هنگامی که در حال خوردن غذایی هستید، مواد موجود در مواد غذایی جذب جریان خون شما می شوند. اگر این وعده ی غذایی سالم باشد، بدن شما از تمام مواد مغذی موجود در آن بهره می برد. آنچه که می خورید بر خلق و خو و انرژی جسمی و روانی تان تاثیر می گذارد. حال می خواهم به چند تا از این غذاهای فوق العاده اشاره کنم؛ اگر در لیست غذایی تان آنها را نمی بینید، از غمگین بودن خود تعجب نکنید!!! ماهی: همه ی انواع ماهی ها، حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا-3 هستند. امگا-3، سطوح سروتونین را افزایش داده و سبب می شود تا شما احساس فوق العاده ای داشته باشید. سطوح بالای سروتونین، خلق و خو را بهبود داده و به خوب خوابیدن شما کمک می کند؛ اما سطوح پایین آن، باعث احساس افسردگی می شود. پختن و کباب کردن ماهی کار بسیار آسانی است. زنجبیل: مصرف ریشه ی زنجبیل از ابتلاء شما به انواع سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه های آزاردهنده، جلوگیری می کند. پس مصرف آن را فراموش نکنید. همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان اما به این سادگی که فکر میکنید نیستاگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد. بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم 1- میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید.تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود.در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود.به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند. شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هنوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره- در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخوریدکه معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید 3- زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد و تنها مزه شان را دریافت میکنید. پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد .اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است.اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود.
کوکا کولا برای محفوظ نگاه داشتن فرمول، آنرا به صورت ۲۴ ساعته تحت نظارت داشت، حتی مدیران هم تنها نیمیاز آن را میدانستند و ۲ مدیر هرگز نمیتوانستند با یکدیگر تنها باشند. کوکاکولا یک نوشابه است اما طی دهها سال داستانهای زیادی در مورد فرمول مخفی این نوشیدنی محبوب وجود داشته است. همین فرمول چند خطی فناوری انحصاری این شرکت محسوب میشده و حالا یک برنامه رادیویی، ادعا کرده که دستور تهیه نوشابه کوکاکولا که 125 سال در اعماق شرکت محبوس بوده است را یافته است. برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب برنج گیاهی از دسته غلات بوده که نقش مهمی در سبد غذائی ما ایرانیان داردو سبوس این پوشش خوش رنگ برنج دارای ارزش غذائی فراوانی است که ما از ان غافلیم به عنوان مثال یکی از فراورده های مهم استخراجی از سبوس برنج، روغن آن است. روغن برنج بخشی از نیازهای غذایی کشورهای آسیایی مانند: چین، ژاپن و هند را تأمین می کند. (کشورما، تاکنون تجهیزات، علم وتخصص لازم را برای استخراج، تصفیه و تحقیقات تولید این روغن، در دسترس نداشته است.) این روغن مواد مختلفی را در خود جای داده است ،در این مقاله سعی شده تا با بیان خواص مفید این گیاه فراموش شده گامی در جهت اصلاح تغذیه شما گرامیان برداشته شود. ۱-خاصیت انتی اکسیدانی (ضد پیری): ۲- کاهش کلسترول خون: ماده فعال دیگری که در روغن برنج خودنمایی می کند، اریزانول است. این چربی فعال، امروزه به یکی از پرکاربردترین داروهای کاهش دهنده کلسترول خون تبدیل شده است. ۳- خاصیت ضد سرطانی: ویتامین E و اسیدهای چرب اشباع شده و نشده مانند فیتواسترولها، توکوترینولها، توکوفرولها و اسکواسها برنج را به عنوان یکی از موادغذایی بسیار ارزشمند و مفید برای، افزایش توازن هموستاز خون و ضد سرطان تبدیل کرده اند . برای خواندن مقاله کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید...
ادامه مطلب نوشیدن آب همراه با لیموترش نه تنها به روند کاهش وزن شما سرعت میبخشد، بلکه بدن شما را از سموم پاک کرده و باعث افزایش انرژی در شما میشود. برای اینکه بدانید چگونه از این دو ماده برای کاهش وزن باید استفاده کرد مراحل زیر را دنبال کنید: • وقتی صبح از خواب بیدار میشوید یک برش لیمو ترش را درون یک لیوان آب گرم ریخته و میل کنید. نوشیدن آب گرم همراه با لیمو، با رفع سستی و تنبلی از سیستم گوارش، به کاهش وزن کمک میکند. برای انجام این کار باید آب را در مایکروویو یا درون ظرفی داغ کرده سپس درون لیوان بریزید و یک برش از لیمو ترش را درون آن بریزید و بگذارید کمی خنک شود سپس مانند چای آن را بنوشید. • هنگام صبح، یک عدد لیمو ترش را خوب شسته و آن را به صورت درسته درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید و به آن را به آبی که طی روز مینوشید اضافه کنید.( در صورت کوچک بودن لیمو ترش، از تعداد بیشتری استفاده کنید). پکتین موجود در پوست لیمو ترش، به خاطر سرشار بودن از فیبر، علاوه بر این که مانع از جذب سریع قند در بدن میشود، رفع عطش نیز میکند. • مخلوط کردن پوره لیمو ترش یا یک برش لیمو با چای و سرکه سیب، سرعت کاهش وزن را به حداکثر میرساند. سرکه سیب و لیمو ترش دو مادهای هستند که کاهش وزن را سریعتر میکنند. محققان هنککنگی با انجام مطالعاتی روی حیوانات به این نتایج رسیدند. آنها متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته میتواند میزان کلسترولهای بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد. به گزارش مشرق، دانشمندان متوجه شدند سبزیجاتی که معمولا در رژیمهای غذایی کشورهای خاورمیانه و هندوستان مصرف میشوند میتوانند کلسترولهای بد را از بدن حذف کرده و به این ترتیب از سکته و حمله قلبی پیشگیری کنند.
محققان هنککنگی با انجام مطالعاتی روی حیوانات به این نتایج رسیدند. آنها متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته میتواند میزان کلسترولهای بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد. اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترولهای خوب بدن به وجود نیامد. ژن یو چن که مسوول انجام این مطالعات در دانشگاه هنککنگ است در این باره گفت: با وجود آنکه تحقیقات زیادی در مورد خواص پیازها انجام شده است، اما هنوز هم در مورد اثر این گیاهان روی ژنهای انسانها و متابولیسم بدن سوالات زیادی وجود دارد. این برای اولین بار است که اثر پیاز قرمز روی عملکرد بیولوژیک بدن مورد توجه قرار میگیرد. اولین فایده پیاز این است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. البته با وجود آنکه مصرف پیاز سفید در بریتانیا محبوبیت بیشتری دارد، پیاز قرمز در هندوستان، خاورمیانه و کشورهای مدیترانهای طرفداران زیادی دارد. به طور کلی در مورد فواید پیازها مطالب زیادی بیان شده است. برای مثال محققان معتقدند پیازها میتوانند از ابتلا به سرطانها و بیماریهای قلبی پیشگیری کند و همچنین از ابتلا به سرماخوردگی و سرفه هم خودداری میکنند. در کشورهایی که مصرف پیازها معمول است نرخ ابتلا به سرطان پایینتر از مناطق دیگر جهان است. برای مثال در کشور چین که مردم پیاز و سیر زیادی مصرف میکنند خطر ابتلا به سرطان نسبت به دیگر کشورهای جهان نزدیک به 40 درصد کمتر است. |
|
© CopyRight 2010 - 2012 Cava.lxb.ir
|